Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Laspartners Multiweld stelt gespecialiseerd assortiment centraal tijdens NIL verbindingsweek'
13okt 2016

Laspartners Multiweld stelt gespecialiseerd assortiment centraal tijdens NIL verbindingsweek

SLIEDRECHT - Tijdens de deelname aan de NIL verbindingsweek legt Laspartners Multiweld deze keer de focus op haar gespecialiseerde assortiment. Dit bestaat veelal uit innovatieve producten die bijdragen aan het eenvoudiger, sneller en efficiënter laten verlopen van laswerkzaamheden. De NIL verbindingsweek vindt, gelijktijdig met METAVAK, plaats op 1, 2 en 3 november 2016 in de evenementenhal Gorinchem. Laspartners Multiweld is te vinden in stand 356.

Gespecialiseerd assortiment
De productspecialisten van Laspartners Multiweld staan voor de bezoekers klaar om hen bij te praten over gespecialiseerde producten zoals de nieuwste Siegmund las- en opspantafels, markeergereedschappen, met als hoogtepunt de revolutionaire Markator Flymarker Mini, diverse meet- en inspectiegereedschappen, orbitaal lasapparatuur en de EXTRACTOR 7XE rookafzuigtoorts.

Aandacht voor veiligheid
Een lastoorts als de EXTRACTOR kan, naast het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en een lashelm, een bijdrage leveren aan een veiligere en gezondere werkplek voor de lasser. Deze innovatieve lastoorts heeft een geïntegreerde lasrookafzuiging waardoor deze meer dan 90% van de lasrook wegneemt. Tijdens de beurs wordt deze toorts getoond. Bovendien zal directielid Gert Eilander van Laspartners Multiweld tijdens het NIL Lassymposium een lezing geven omtrent veilig en gezond werken.

NIL verbindingsweek
Bij de NIL Verbindingsweek komt de maakindustrie samen om de ontwikkelingen op het gebied van lassen, lijmen en snijden te bespreken. Dit driedaagse vakevenement vindt plaats op 1, 2 en 3 november 2016 in de evenementhal Gorinchem. Gelijktijdig vindt METAVAK plaats, het platform voor de metaalindustrie waar leveranciers hun metaalbewerkingsmachines, gereedschappen en andere producten en diensten presenteren.Deel dit bericht met je vrienden!