Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Royal IHC versterkt na fusie haar positie in Australië'
20okt 2016

Royal IHC versterkt na fusie haar positie in Australië

SLIEDRECHT / KINDERDIJK - IHC Robbins is al vele jaren gevestigd in Brisbane en verleent metallurgisch testwerk, praktische engineering en gespecialiseerde apparatuur aan klanten uit de sector voor winning en verwerking van zware mineralen. Met de benoeming van de heer Greg Jones versterkt het bedrijf haar positie verder in West-Australië.

De heer Greg Jones is de Resource & Business Development Manager van het bedrijf. Hij is gevestigd in het kantoor van IHC in Perth en is een zeer gewaardeerde professional in de industrie, met expertise in evaluatie en onderzoek van minerale afzetting en geo-metallurgie.

Met zijn benoeming verbetert IHC Robbins haar vermogen om klanten vanaf het begin van mijnbouwprojecten van dienst te kunnen zijn met geïntegreerde oplossingen in geologie, metallurgie, engineering, scheidingsinstallaties en gespecialiseerde apparatuur.

"We zijn blij om Greg te verwelkomen in het team, omdat het onze capaciteiten als totaalleverancier van mijnbouw- en procesoplossingen versterkt," zegt IHC Robbins COO Matt Robbins. "We kijken ernaar uit om onze activiteiten verder uit te breiden in West-Australië en kwalitatief hoogwaardige diensten te blijven leveren aan onze klanten."

Rebranding
Na de fusie van Robbins Technology Group (RTG) en Royal IHC in november 2015, is RTG omgedoopt tot IHC Robbins. Het combineren van deze twee gevestigde namen stelt IHC Robbins in staat om volledig geïntegreerde mijnbouw- en verwerkingsoplossingen te bieden aan onze klanten.Deel dit bericht met je vrienden!