Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Koninklijke Onderscheiding voor mw. J.A. Dubbeld' foto van de gemeente
28okt 2016

Koninklijke Onderscheiding voor mw. J.A. Dubbeld

SLIEDRECHT - Burgemeester drs. A.P.J. van Hemmen heeft op vrijdag 28 oktober een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan mw. J.A. Dubbeld. Zij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.  Mevrouw Dubbeld heeft de Koninklijke Onderscheiding ontvangen vanwege haar zeer actieve inzet en langdurige betrokkenheid voor de bewoners en medewerkers van woonvoorziening De Hooghe Dijck. Niet alleen lokaal en regionaal, maar ook op landelijk niveau zet zij zich in voor zorgverbetering voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking.

Mevrouw Dubbeld
Mevrouw Dubbeld is sinds begin 1977 werkzaam bij de Gemiva-svg Groep in Sliedrecht, recentelijk in de functie van locatiemanager bij woonvoorziening De Hooghe Dijck. Mevrouw Dubbeld speelde een belangrijke rol bij de totstandkoming en ontwikkeling van deze zorginstelling en de kwaliteit van de dienstverlening. Bij haar in dienst treden was er nog slechts sprake van één instelling met één woonvorm. Zij onderzocht de wensen binnen de doelgroep en maakte zich sterk voor de vergroting van de diversiteit aan woonmogelijkheden en het aantal woonplekken voor mensen met een beperking. Zij ondersteunde de cliënten in de wens om zelfstandiger te gaan wonen en gaf cliënten hiermee een eigen plek in de samenleving.

Daarnaast zet mevrouw Dubbeld zich als vrijwilliger in voor de Nederlands Gereformeerde Kerk, was zij een liefdevolle mantelzorger voor haar ouders en tante en staat zij bekend om haar nimmer aflatende zorg voor andere zieke/eenzame/hulpbehoevende mensen.Deel dit bericht met je vrienden!