Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gemeente vraagt input voor strategische agenda op bijeenkomst over economische ambities'
02nov 2016

Gemeente vraagt input voor strategische agenda op bijeenkomst over economische ambities

SLIEDRECHT - Het college werkt aan het opstellen van de Economische Agenda 2030. Zij vragen de gemeenteraad hiervoor input te geven op dinsdag 15 november 2016 tijdens de beeldvormende raadsvergadering van 19.30 uur - 20.30 uur. Ondernemers van Sliedrecht worden ook van harte uitgenodigd hun bijdrage hieraan te leveren.

Wethouder Hans Tanis: "De agenda bepaalt onze lange termijn visie voor economie. We willen met de raad nadenken over de vier economische thema's ondernemen, wonen, bereikbaar zijn en recreëren. Omdat ondernemers goed weten wat er speelt en belangrijk is, willen we graag ook hun bijdrage."

De aanwezigen wordt gevraagd input te geven aan de hand van drie vragen:
1. Wat wilt u veranderd zien in de economie van Sliedrecht in 2030?
2. Wat wilt u veranderd zien in de economie van Sliedrecht in 2022?
3. Welke gemeentelijke instrumenten wilt u dat Sliedrecht inzet om de gewenste veranderingen te realiseren?

Programma
Wethouder Hans Tanis opent de bijeenkomst met een korte toelichting op de economische agenda. Vervolgens wordt er uitleg gegeven over de werkvorm. De rest van de tijd kan input gegeven worden op de vier thema's. We sluiten af met een terugkoppeling per thema.

Proces
De opgehaalde informatie wordt vervolgens verwerkt in de Economische Agenda. Later in het proces worden ook concrete doelstellingen en acties voor de korte termijn bepaald.

Meer informatie over de bijeenkomst kan opgevraagd worden bij Marijn Wegman, gjm.wegman@sliedrecht.nlDeel dit bericht met je vrienden!