Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Viering 35-jarig bestaan van Historische Vereniging Sliedrecht' De Kerkbuurt toen de dijk nog niet geasfalteerd was
08nov 2016

Viering 35-jarig bestaan van Historische Vereniging Sliedrecht

SLIEDRECHT - De Historische Vereniging Sliedrecht bestaat 35 jaar. Dat wi ze vieren op donderdagavond 17 november in de grote zaal van het Grienden College. Men wordt ontvangen met koffie en gebak en in de pauze en na afloop wordt een drankje aangeboden. Het wordt een avond in gemoedelijke Sliedrechtse sfeer.

Er wordt een vraag en antwoord spel gehouden waarbij de kennis van het dorp getest wordt. Het duo Huib en Nell Kraaijeveld, bekend als “De Kraaijen”, zingen enkele eigen composities met het dorp Sliedrecht als onderwerp. Piet Pols houdt een praatje in het Sliedrechts dialect. De avond wordt afgesloten met een zang optreden van de Sliedrechtse damesgroep “Tisnennyfals”.

De zaal is open vanaf 19:00 uur. Vanaf 19:30 uur wordt gestart met het avondprogramma. Na afloop ontvangen alle deelnemers een presentje van de jarige vereniging. De toegang voor leden is gratis. Wie nog geen lid is, maar dat eigenlijk al lang zou willen worden, kan op deze avond inschrijven als lid en doet gelijk mee.Deel dit bericht met je vrienden!