Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Drie organisaties ontvangen een bijdrage van de A. A. de Haan Stichting'
10nov 2016

Drie organisaties ontvangen een bijdrage van de A. A. de Haan Stichting

SLIEDRECHT - Het bestuur van de A.A. de Haan Stichting heeft in het najaar van 2016 een bedrag van € 15.500,00 geschonken aan vijftien verenigingen en instellingen in de Alblasserwaard. De stichting verdeelt zowel in het voorjaar als in het najaar een bedrag.

Drie delen van het genoemde bedrag van € 15.500,00 werden in Sliedrecht toegekend aan:
- COV Soli Deo Gloria te Sliedrecht (€ 2.500)
- Kick off weekend bij Hervormd Sliedrecht (€ 350)
- Ouder-verwantenvereniging Merwebolder/Lingebolder ASZV in Sliedrecht (€ 2.500)

Aanvragen kunnen vóór april 2017 worden ingediend via dehaanstichting@gmail.com. Nadere informatie is te vinden op www.dehaanstichting.nl.

‘’De Stichting heeft ten doel het verlenen van ondersteuning door middel van uitkeringen aan instellingen en / of personen in de Alblasserwaard, welke werkzaam of woonachtig zijn in de Alblasserwaard, en hun werkzaamheden verrichten of bezigheden hebben op het charitatieve, culturele of sociale vlak, dan wel zich bezighouden met de zorg voor het milieu, dan wel anderszins het algemene nut binnen de Alblasserwaard beogen en voorts al hetgeen met één en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.’’Deel dit bericht met je vrienden!