maandag 27 januari 2020

Alles over Sliedrecht

VC Sneek tegen Sliedrecht Sport live uitgezonden op Podium.TV

6 december 2016

SLIEDRECHT - In de Sneker Sporthal vindt aanstaande zaterdag de volleybaltopper tussen de twee koplopers van de Eredivisie plaats, oftewel de dames van VC Sneek en Sliedrecht Sport. De strijd tussen de regerend kampioen en huidige koploper zal vanaf 19.25 uur LIVE te zien zijn op Podium.TV.

Podium.TV is een televisiezender in Noord Nederland welke veel sportevenementen live registreert.

De wedstrijd zal te zien zijn op de zender van Podium.TV (Ziggo kanaal 35), maar is ook online te volgen voor mensen die de zender niet kunnen ontvangen, namelijk via de livestream www.Podium.TV/live.

Tevens kunnen de wedstrijden worden teruggekeken via de website www.Podium.TV/video-on-demand

Deel dit bericht met je vrienden!