Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Mis 'm niet: de 'Wegwijzer naar ondersteuning en verder''
14feb 2017

Mis 'm niet: de 'Wegwijzer naar ondersteuning en verder'

SLIEDRECHT - Wethouder Hanny Visser reikt woensdag 15 februari samen met het Sociaal team Sliedrecht vanaf 11.30 uur op de weekmarkt de eerste sociale wegwijzers uit. Dit  is een overzicht waarin inwoners kunnen lezen waar zij terecht kunnen voor ondersteuning op het gebied van welzijn en zorg, jeugd en inkomen. Voor henzelf of voor een ander.

Praktisch handvat
Wethouder Visser: "In Sliedrecht willen we dat iedere inwoner, ongeacht zijn aanwezige beperking(en) als volwaardig inwoner mee kan en mag doen. Deze wegwijzer helpt inwoners op weg en biedt een praktisch handvat. Zij kunnen nu in een oogopslag zien waar zij terecht kunnen met hun vragen op het gebied van zorg & welzijn, jeugd en inkomen. Ook is er binnenkort digitaal een Engelse vertaling beschikbaar op onze website."

Mis 'm niet
Heeft u de weekmarkt gemist? De wegwijzer wordt vanaf maandag 20 februari a.s. huis-aan-huis verspreid. Voor mensen met een nee/nee sticker, die de wegwijzer wel willen hebben, liggen er exemplaren bij de receptie van het gemeentekantoor. De wegwijzer is ook digitaal te raadplegen via www.sliedrecht.nl (zoek op wegwijzer).Deel dit bericht met je vrienden!