Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bijzondere Popkoordienst aan de Middeldiepstraat' Foto: G. Verwoerd
20feb 2017

Bijzondere Popkoordienst aan de Middeldiepstraat

SLIEDRECHT - De Gereformeerde Kerk aan de Middeldiepstraat hield afgelopen zondagmiddag 19 februari 2017 een bijzondere Popkoordienst. Tijdens deze goedbezochte dienst werden onder andere klassiekers van Michael Jackson en Snow Patrol gezongen, maar ook hits van Justin Timberlake en Bastille met als onderliggend thema: 'the power of love', wat ook wel ' de kracht van de liefde' betekent. Het uiteindelijke doel was om door middel van deze muziek de Bijbelse boodschap duidelijker te maken. Deze eigentijdse liederen werden vertolkt door meer dan 50 prachtige stemmen.

Ds. Joost Schelling en het Sliedrechtse Popkoor 'A lot of'' onder leiding van Gerard Treffers konden de dienst mogelijk maken. In eerste instantie zou alleen 'A lot of ' meedoen, maar later in de dienst voegden zich ook koren uit Barendrecht en Cromstrijen van Gerard Treffers hierbij en vormde zich een heel groot koor (zie foto).

Joost Schelling hield geen preek, maar gaf tussen de liederen door een korte toelichting wat de link met het geloof is en hield het op deze wijze laagdrempelig.Deel dit bericht met je vrienden!