Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jubilarissen in het zonnetje bij Overslydrecht' Mevrouw van der Graaf en mevrouw Groenewegen
21feb 2017

Jubilarissen in het zonnetje bij Overslydrecht

SLIEDRECHT - Stichting Waardeburgh houdt jaarlijks in al haar zorgcentra een vrijwilligersbuffet om
alle vrijwilligers te bedanken voor hun tomeloze inzet. De vrijwilligers van verpleeghuis Overslydrecht genoten op donderdag 16 februari jl. van een gezellige avond met een heerlijk buffet met als afsluiting een grand dessert.

Tijdens deze avond werden 16 vrijwilligers in het zonnetje gezet voor 5, 10, 15, 25 en 30 jaar vrijwilligerswerk. Als dank voor hun inzet werden zij toegesproken door Peter de Wit, Raad van
Bestuur van Waardeburgh, en ontvingen alle jubilarissen een mooi bloemetje. Twee dames waren
zelfs meer dan 45 jaar vrijwilliger bij Waardeburgh. Zij ontvingen naast een prachtig boeket, een oorkonde en binnenkort een mooi Waardeburgh-speldje. De oorkonde is in 2017 ingesteld als extra blijk van waardering.

Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zeshonderd medewerkers en evenveel vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie. Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze bewoners. Daarnaast hebben wij een professionele thuiszorg en huishoudelijke hulp voor cliënten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht. Maar ook kunnen senioren met zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze sociëteiten).

Onderschrift foto: Mevrouw N. van der Graaf en mevrouw H. Groenewegen ontvingen een prachtig boeket bloemen, een oorkonde en een Waardeburgh-speldje ter ere van hun 45-jarig jubileum. WaardeburghDeel dit bericht met je vrienden!