Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kom in de Week van Zorg en Welzijn naar ASVZ'
27feb 2017

Kom in de Week van Zorg en Welzijn naar ASVZ

SLIEDRECHT - Op zaterdag 18 maart organiseert ASVZ in het kader van de Week van Zorg en Welzijn
de ONTDEK-waarom-het-zo-BIJZONDER-is-om-te-WERKEN-bij-ASVZ-dag.

Iedereen die ASVZ op diverse manieren wil ervaren, horen, zien, voelen en proeven is welkom tussen 11.00 en 15.00 uur op locatie Merwebolder aan de Touwbaan in Sliedrecht. In de Ark in het hoofdgebouw vindt een banen- en vrijwilligersmarkt plaats en wordt gezorgd voor de inwendige mens. Verspreid over het terrein kunnen bezoekers gratis deelnemen aan tal van activiteiten en workshops. Ook worden er rondleidingen verzorgd en kan er een ritje met de huifkar en een ontdekkingsreis over het terrein worden gemaakt.

Alle gasten worden ontvangen met doorlopende muziek van United by Music. Tussen 12.00 en 14.00 uur worden pannenkoeken geserveerd. Een bezoek aan de banen- en vrijwilligersmarkt is een aanrader voor (vrijwilligers)werkzoekenden, maar ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in de soorten ondersteuning die ASVZ biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Want ook rondom de markt is veel te beleven. Diverse 'ontdekhoeken' geven informatie over de verschillende doelgroepen en werkzaamheden binnen ASVZ. En er wordt een doorlopende film gedraaid.

Op verschillende plekken in het hoofdgebouw en op het terrein wordt o.a. ‘Sporten en /of ‘Koken met cliënten’ aangeboden. In de pas verbouwde dagactiviteitenlocatie De Werkschuit wordt een groot aantal workshops aangeboden met ‘Vitaliteit’ als thema. Om zeker te zijn van een plaatsje in een workshop of activiteit kan men zich tevoren inschrijven. En om deze dag niet te vergeten, kun je je belevenis op foto laten vastleggen. Deelname aan alle activiteiten is gratis.

Ook in de andere regio’s doet ASVZ mee met de Week van Zorg en Welzijn. Kijk op www.asvz.nl voor het volledige programma en de workshops en meld je aan.Deel dit bericht met je vrienden!