Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Muziekdiploma's uitgereikt aan muzikanten Crescendo'
27feb 2017

Muziekdiploma's uitgereikt aan muzikanten Crescendo

SLIEDRECHT - Vorige week werden er diploma’s uitgereikt aan leerlingen van Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht die geslaagd waren voor hun praktijkexamen of de cursus Algemene Muzikale Vorming. Het jeugdorkest van Crescendo gaf een muzikaal tintje aan de diploma-uitreiking.

In de amateurmuziekwereld kunnen vier niveaus behaald worden, waarbij A het eerste diploma is en D het hoogst haalbare niveau. Het praktijkexamen wordt altijd voorafgegaan aan een theorie-examen. Drie leerlingen behaalden vorige week een diploma voor ongestemd slagwerk. Cas de Groot behaalde zijn A-diploma en Carlo Sint Nicolaas en Casper Nederlof slaagden voor hun B-diploma. Thijs Groenewegen behaalde zijn B-diploma op euphonium.

Ook werden er diploma’s werden uitgereikt aan leerlingen van de Algemene Muzikale Vorming, die deze cursus voor kinderen van 7-10 jaar in de afgelopen periode succesvol afgerond hadden. De volgende muzikantjes kregen een AMV-certificaat uitgereikt door René Jansen (voorzitter muziekschool) en Paul Langerman (dirigent jeugdorkesten): Hannah de Koning, Thirza Huijzer, Eline Versteeg, Gerlinde Romeijn, Marit Romeijn, Andromeda Versteeg, Marissa van de Werken, Luc Stouten, Marie-Laure Donk, Juliëtte Cinjee, Evelijn de Waard, Laura van Wijngaarden, Samantha van Driel, Joëlle van Vliet, Else van Vliet, Hanna van Vliet en Victoria Hak.

Foto: Op de foto ziet u alle trotse geslaagde muzikantjes samen met dirigent Paul Langerman.Deel dit bericht met je vrienden!