Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Jubilarissen in het zonnetje gezet bij Parkzicht' Jubilerende vrijwilligers worden toegesproken door de heer De Wit
28feb 2017

Jubilarissen in het zonnetje gezet bij Parkzicht

SLIEDRECHT - Stichting Waardeburgh houdt jaarlijks in al haar zorgcentra een vrijwilligersbuffet om alle vrijwilligers te bedanken voor hun tomeloze inzet. De vrijwilligers van zorgcentrum Parkzicht genoten op donderdag 23 februari jl. van een gezellige avond met een heerlijk buffet met als afsluiting een grand dessert.

Tijdens deze avond werden 21 vrijwilligers in het zonnetje gezet voor 5, 10, 15 en 20 jaar vrijwilligerswerk. Zij werden waarderend toegesproken door Peter de Wit, Raad van Bestuur van Waardeburgh. Alle jubilarissen ontvingen een mooi bloemetje. 

Waardeburgh
Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zeshonderd medewerkers en evenveel vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen.  Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie.

Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze bewoners. Daarnaast bieden wij professionele thuiszorg en huishoudelijke hulp voor cliënten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht. Maar ook kunnen senioren met  zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze sociëteiten).Deel dit bericht met je vrienden!