Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Capaciteit begraafplaats moet uitgebreid worden'
07mrt 2017

Capaciteit begraafplaats moet uitgebreid worden

SLIEDRECHT - Binnen de gemeente Sliedrecht is in de toekomst meer ruimte nodig om te kunnen blijven begraven. De capaciteit van de huidige begraafplaats kan uitgebreid worden of er kan een tweede begraafplaats aangelegd worden, eventueel met verschillende voorzieningen als natuur-begraven of bovengronds begraven. Graag hoort de gemeente de ideeën van inwoners en belanghebbenden, deze gegevens worden meegenomen in het plan.

De gemeente nodigt alle inwoners en belanghebbenden uit voor de eerste inloopavond over de mogelijke uitbreiding van de huidige begraafplaats of een nieuwe locatie voor een tweede begraafplaats. Deze avond vindt plaats op donderdag 16 maart vanaf 19.00 uur tot en met 20.30 uur in de hal van het gemeentekantoor aan de Industrieweg 11 in Sliedrecht. Tijdens een tweede informatieavond op donderdag 20 april presenteert de gemeente dan vier mogelijke scenario's.

Tijdens de inloopavond worden de verschillende mogelijkheden en de consequenties daarvan besproken, waaronder de verwachte kosten en de mogelijke locaties van een tweede begraafplaats. Ook komen de eventuele voorzieningen als natuur-begraven en bovengronds begraven aan bod.

Geïnteresseerden kunnen meepraten over dit onderwerp op donderdag 16 maart vanaf 19.00 uur in het gemeentekantoor. Vragen die deze avond aan bod komen, kunnen ook online beantwoord worden via deze link.

De gemeente hoopt u te mogen ontvangen op donderdagavond 16 maart. Tijdens een tweede inloopavond op donderdag 20 april presenteren ze vier mogelijke locaties.Deel dit bericht met je vrienden!