Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'NLdoet bij verpleeghuis Overslydrecht'
13mrt 2017

NLdoet bij verpleeghuis Overslydrecht

SLIEDRECHT - Zaterdag 11 maart jl. hebben veertien vrijwilligers de bewoners van verpleeghuis Overslydrecht een leuke middag bezorgd. Deze middag werd georganiseerd in het kader van NLdoet. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, waarbij vrijwilligerswerk in de spotlight wordt gezet en stimuleert iedereen om een dag de handen uit de mouwen te steken.

Zaterdagmiddag kwam ‘Shantykoor De Admiraliteit’ uit Dordrecht optreden. Er werd uit volle borst meegezongen met bijvoorbeeld ‘De Zuiderzeeballade’, ‘De klok van Arnemuide’, ‘Droomland’ en ‘Meisje, ik ben een zeeman’. De vrijwilligers zorgden ervoor dat de bewoners van een natje en een droogje werden voorzien. Als afsluiting hebben de vrijwilligers heerlijke pannenkoeken gebakken. De bewoners hebben gesmuld! Het was een gezellige middag. Vrijwilligers, heel erg bedankt voor jullie inzet!

Waardeburgh Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zeshonderd medewerkers en evenveel vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie. Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze bewoners. Daarnaast hebben wij een professionele thuiszorg en huishoudelijke hulp voor cliënten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht. Maar ook kunnen senioren met zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze sociëteiten).Deel dit bericht met je vrienden!