Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Koninklijke Marine komt naar Sliedrecht'
20mrt 2017

Koninklijke Marine komt naar Sliedrecht

SLIEDRECHT - Sharon Doorson treedt op tijdens Baggerfestival en de Koninklijke Marine komt naar Sliedrecht. Een goede honderd dagen voor de start van het Baggerfestival 2017 zijn de eerste hoogtepunten bevestigd. De Koninklijke Marine is met een schip en kadepresentatie aanwezig tijdens het festival én Sharon Doorson is één van de artiesten die voor muzikaal spektakel zal zorgen tijdens de grote showavond op vrijdag 30 juni.

“We zijn zeer gelukkig met de aanwezigheid van de Koninklijke Marine”, aldus Jan Huijbers, voorzitter van het Baggerfestival. “Dat geeft ons evenement toch een extra tintje. Behalve met interactie en informatie rondom de Koninklijke Marine en het Korps Mariniers op de kade, ligt één van de nieuwe sleepboten (‘Noordzee’, ‘Waddenzee’, of ‘Zuiderzee’) in de haven.” De sleepboten zijn gebouwd door Damen en zijn pas vorig jaar in dienst gesteld. De hybride boten zijn echte krachtpatsers die 60 ton trekkracht kunnen produceren. “Erg leuk om daar aan boord eens een kijkje te kunnen nemen.”

Sharon Doorson in Sliedrecht
Een andere aanwinst voor het festival is zangeres en tv-persoonlijkheid Sharon Doorson. Ooit won ze als zesjarige de ‘Mini-Playbackshow’, maar ze is inmiddels meer bekend van haar finaleplaats bij The Voice en singles als ‘Fail in love’, ‘High on your love’ en ‘You know what’. Voordat ze solo ging, zong ze in girl band Raffish, waarmee ze in 2004 in Nederland een nummer 1 hit scoorde met de single ‘Plaything’. Onlangs was Sharon nog bij SBS6 te zien als jurylid van TV Show The Next Boy/Girl Band. Vrijdag 30 juni zal zij, samen met andere artiesten, de avondshow voor haar rekening nemen.

Het Baggerfestival vindt op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2017 plaats in Sliedrecht.

Foto ‘Noordzee’: Koninklijke MarineDeel dit bericht met je vrienden!