Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Repair Café blijft in de Bibliotheek' Repair Café voortaan in Bibliotheek AanZet
21mrt 2017

Repair Café blijft in de Bibliotheek

SLIEDRECHT -  Vorige maand vond het Repair Café op proef plaats tussen de boeken in plaats van in gebouw De Reling. Er waren veel positieve reacties, zowel van de vrijwillige reparateurs als van de bezoekers. Het was gezellig en vaste bezoekers van de bibliotheek vonden het leuk om een kijkje te nemen. Door de centrale ligging van de Bibliotheek settelt het Repair Café zich nu definitief in de Bibliotheek AanZet aan de Scheldelaan 1. Elke eerste zaterdag van de maand kunt u van 10.00 tot 13.00 uur terecht. Houdt met het tijdstip van uw bezoek rekening met de tijd die een reparatie vergt.

Tijdens het Repair Café kunt u kapotte spullen laten nakijken. Als het kan, worden ze direct gerepareerd door de vrijwillige reparateurs. Op die manier belanden er minder spullen op de afvalberg en kunt u nog wat langer genieten van  uw eigendommen. U kijkt mee met de reparateurs en steekt er dus zelf ook wat van op.

Voorbeelden van spullen die vaak gerepareerd worden: kleding, koffiezetapparaten, stofzuigers, radio’s etc. De dames van de textiel denken ook graag met u mee over creatieve oplossingen en nieuwe bestemmingen voor bijvoorbeeld oude kleding. De reparaties zijn gratis, exclusief eventuele onderdelen, die zijn (in overleg) voor eigen rekening. Een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom.

Niets te repareren, maar wel nieuwsgierig? Of lijkt het u leuk om vrijwilligerswerk te verrichten bij het Repair Café? Kom gerust een kijkje nemen!

Het eerstvolgende Repair Café is op zaterdag 1 april 2017. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht door te bellen naar 0184-416729 of door te mailen naar j.weterings@welzijnswerksliedrecht.nl.



Deel dit bericht met je vrienden!