Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Gezocht: vrijwilligers voor Sportcafé 't Bankie' Sporthal De Basis in aanbouw (foto: Hans van Wijngaarden)
28apr 2017

Gezocht: vrijwilligers voor Sportcafé 't Bankie

SLIEDRECHT - Nu de nieuwe sporthal ‘De Basis’ aan de Benedenveer steeds dichter bij de oplevering komt, is Sliedrecht Sport actief op zoek naar nieuwe vrijwilligers op dit prachtige sportcomplex tot een groot succes uit te bouwen. Zo worden onder andere bar-, keuken- en schoonmaakvrijwilligers gezocht.

Bij Sliedrecht Sport zijn reeds zo’n 120 vrijwilligers actief. Zij maken het mede mogelijk dat Sliedrecht één van de grootste volleybalverenigingen van ons land herbergt en dat Sliedrecht Sport op hoog niveau meedraait en voor de prijzen kan gaan. Met de komst van de nieuwe sporthal en bijbehorende ambities is uitbreiding van dat team gewenst. Heb jij een paar uurtjes per week over en wil je je graag inzetten om samen met een enthousiast team vrijwilligers de Sliedrechtse jeugd en volwassenen lekker aan het sporten te houden, meld je dan aan via vrijwilligers@sliedrechtsport.nl. Via dat adres kun je ook meer info krijgen over mogelijkheden en tijdsbesteding.

Foto: Sporthal De Basis in aanbouw (foto: Hans van Wijngaarden)Deel dit bericht met je vrienden!