donderdag 29 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

"Hello Summer": start verkoop kaartjes MISTER NIX-feest

2 juni 2017

SLIEDRECHT - Deze week is  de verkoop gestart van de kaartjes voor de zomer-editie van het Mister NIX-feest 'Hello Summer'. Dit alcoholvrije feest is voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar en vindt plaats op vrijdag 23 juni in het CJMV-gebouw van 20:30 tot 23:30 uur.

Wethouder Hanny Visser: 'Het is belangrijk dat we investeren in onze jongeren en daarmee in de toekomst van ons dorp. Door het NIX-feest worden niet alleen jongeren van verschillende groepen met elkaar verbonden, maar tegelijkertijd ook bewust gemaakt van een gezonde leefstijl.'

Na een succesvolle eerste editie van het Winterwunderland feest in januari, is er nu een zomereditie met de naam 'Hello Summer'.  Het Mister NIX-feest wordt georganiseerd door SOJS, de Gereformeerde Kerk Sliedrecht en de Hervormde Gemeente Sliedrecht in samenwerking met de gemeente.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop bij Albert Heijn, KSM Steigerhout en SOJS. De kaarten kosten €4,- euro per stuk en zijn inclusief drie (alcoholvrije) drankjes.

Deel dit bericht met je vrienden!