Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Fitnessparcours langs Tiendweg voor de zomervakantie klaar'
07jun 2017

Fitnessparcours langs Tiendweg voor de zomervakantie klaar

SLIEDRECHT - Het fitnessparcours dat door de gemeenteraad mogelijk is gemaakt, wordt in juni aangelegd langs de Tiendweg.  Voor de zomervakantie is het klaar om in gebruik genomen te worden. Samen met een werkgroep bestaande uit sportieve bewoners zijn vier locaties langs de Tiendweg uitgekozen om een sportplek aan te leggen. Daarnaast worden op het asfalt onder het viaduct bij de skatebaan worden lijnen en figuren aangebracht als sportief element.

De gemeenteraad is met een initiatiefvoorstel gekomen voor de aanleg van een fitnessparcours. Uit een peiling door de gemeente onder bewoners, kwamen veel enthousiaste reacties van bewoners waardoor overgegaan kon worden tot realisatie. Sindsdien is er is hard gewerkt aan de plannen voor de aanleg! Samen met een werkgroep, met onder andere een aantal sportieve Sliedrechtse deelnemers, zijn de ontwerpen tot stand gekomen. Inmiddels zijn de sporttoestellen besteld en is de aanleg voor de zomervakantie gereed.

De ontwerpen hangen de komende weken op in de hal van het gemeentekantoor en staan op www.sliedrecht.nl.Deel dit bericht met je vrienden!