donderdag 29 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Aantrekkelijker maken Kerkbuurt van start

23 juni 2017

SLIEDRECHT - Vrijdag 23 juni worden over de gehele Kerkbuurt hangende bloembakken ('hanging baskets') opgehangen. Hiermee wordt gestart met het aantrekkelijker maken van de Kerkbuurt. De Ondernemersvereniging Kerkbuurt (OVK) en de gemeente hebben hierover afspraken gemaakt.

Eerder stelde de gemeenteraad 60.000 euro beschikbaar voor het aantrekkelijker maken van de Kerkbuurt. Samen met de OVK is besloten om te beginnen met de bloembakken, die aan de lichtmasten worden gehangen. In juli volgen nog 30 verplaatsbare bloembakken die een plek op straat krijgen. Hiermee krijgt de Kerkbuurt een vrolijke en kleurige uitstraling.

Op dit moment overleggen OVK en gemeente over het verder aantrekkelijker maken van het winkelgebied.

Lees meer over:

kerkbuurt
Deel dit bericht met je vrienden!