dinsdag 20 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Muziekdiploma's uitgereikt door wethouder Visser

26 juni 2017

SLIEDRECHT - Op zaterdagavond 24 juni werden er bij Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht diploma’s uitgereikt aan leerlingen die in de afgelopen periode met succes een muziekexamen hadden afgelegd. De muzikantjes ontvingen hun welverdiende diploma uit handen van wethouder Hannie Visser.

In de amateurmuziekwereld kunnen vier niveaus behaald worden, waarbij A het eerste diploma
is en D het hoogst haalbare niveau. Het praktijkexamen wordt altijd voorafgegaan aan een
theorie-examen. Anique van Noppen, Jaap de Groot, Peter Tanis en Roos van der Have ontvingen afgelopen zaterdag hun A-diploma. Het B-diploma werd behaald door Loïs Spek, Nienke Lommers, Noah van Werkhoven, Eline Loeve, Thirsa Meerkerk en Ilse Huijzer. Stef de Waal, Lianne van Dijk, Thimo de Bruin, Daan van der Meulen en Jurgen Kok ontvingen een diploma voor het behalen van hun C-examen.

Ook werden er diploma’s werden uitgereikt aan leerlingen van de Algemene Muzikale Vorming, die
deze cursus voor kinderen van 7-10 jaar in de afgelopen periode succesvol afgerond hadden. De volgende muzikantjes kregen een AMV-certificaat uitgereikt: Maria Kok, Evita den Boef, Louron Dunker, Vera Heij, Thom Karens, Noëlla den Ouden, Suzanne Monster, Roos van Gent, Naomi van de Water, Floortje de Jong, Naomi Heger, Evi Baan, Rosanne Koetsveld, Elyne de Jong, Nikki Langerman, Boas Nagtegaal, Lars Mostert, Eva Korevaar, Maren van Hemert, Aaron Leeuwesteijn, Emily Hubers, Nathan Stam, Quinty Mourik, Rosanne Huijser, Leonard Slieker, Rozanne Visser, Lydia van der Have, Esmee Breedveld en Phileine Hubers.

Op de foto ziet u alle trotse geslaagde muzikanten samen met wethouder Visser.

Lees meer over:

wethouder muziekdiploma
Deel dit bericht met je vrienden!