donderdag 29 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Dikke Daf'en op Baggerfestival

28 juni 2017

SLIEDRECHT - Op zaterdag 1 juli zijn de mannen van 'Dorstige types' met een deel van hun arsenaal paraat tijdens het Baggerfestival in Sliedrecht. 'Dorstige types' is een club van veteranen die onder ander het rijdend legermaterieel van na de Tweede Wereldoorlog in ere houden. De titel slaat niet zo zeer op de innamecapaciteit van de leden, maar is een verwijzing naar de brandstofslurpende voertuigen. Een beetje 'Dikke Daf' rijdt al snel 1 op 1.

Op zaterdag rukken ze uit met drie voertuigen: de DAF YB-626 'Takeldoos', de DAF YA-328 'Dikke Daf' en de Nekaf Jeep. Met de Dikke Daf kunnen bezoekers meerijden in rondritjes door het dorp en bij de Takeldoos kan meegedaan worden met een wel heel bijzondere wedstrijd...

Foto: De ‘Takeldoos’ in volle glorie, met op de achtergrond twee Dikke Daf’en (foto: Dorstige Types)

Lees meer over:

baggerfestival
Deel dit bericht met je vrienden!