donderdag 29 oktober 2020

Alles over Sliedrecht

Sliedrecht steekt de vlag uit voor het Baggerfestival

30 juni 2017

SLIEDRECHT - Het stempel  'SLDRCHT: Groot in doen' is al op verschillende plaatsen zichtbaar in het dorp. Woensdag zijn langs de entrees van Sliedrecht vlaggenmasten geplaatst, waar de komende dagen speciale vlaggen voor het Baggerfestival hangen. De vlaggenmasten staan bij de afslag Sliedrecht-West, langs de Parallelweg bij de Nijverwaard en bij de ovonde op het Noord-Oost Kwadrant.

Na het Baggerfestival komen er algemene Groot in doen-vlaggen te hangen. Bij grote evenementen worden ze tijdelijk vervangen voor evenementenvlaggen. Volgende week komt er bij elke set vlaggenmasten ook een frame met doek te staan, met daarop thema's waarin Sliedrecht Groot in doen is.

Sliedrecht Marketing
Onlangs is de gemeente Sliedrecht begonnen met haar marketingcampagne onder de noemer 'SLDRCHT: Groot in doen!'. Hierbij wil de gemeente zich onderscheiden met de (maritieme) maakindustrie, ondernemerschap, bijzondere prestaties (bijvoorbeeld in sport) en het zorgen voor en omzien naar elkaar. Het doel is om de kwaliteiten van Sliedrecht beter voor het voetlicht te brengen, waardoor inwoners en ondernemers in Sliedrecht blijven. Ook moet het bijdragen aan de komst van nieuwe inwoners, ondernemers en bezoekers.

Lees meer over:

vlag baggerfestival
Deel dit bericht met je vrienden!