Tuesday 21 September 2021

Alles over Sliedrecht

Ook dit jaar een Kom erbij Festival

2 augustus 2017 (door Josette Huisman)

SLIEDRECHT - Tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid organiseert Erbij in Sliedrecht het Kom erbij Festival op 23 september 2017 op het grasveld naast de Bibliotheek aan de Scheldelaan 1 van 11:00 tot 15:00 uur. Het festival staat open voor alle inwoners van Sliedrecht. Het is een gezellig uitje, en bij uitstek een gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten.

Erbij in Sliedrecht roept iedereen op om de verbinding te maken. Door mee te doen aan een van de vele activiteiten. Zelf, of samen met iemand uit je omgeving. Bijvoorbeeld iemand met een klein sociaal netwerk of iemand die last heeft van eenzaamheid.

Op het grasveld staan diverse partytenten waar men elkaar kan ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje. Voor de kleintjes is er een springkussen. Blijf je wat langer? Dan kun je gezellig mee lunchen of deelnemen aan een van de creatieve workshops. Tegelijkertijd zijn er informatiekramen waar men alles te weten kan komen over het verenigingsleven, het vrijwilligerswerk etc. in Sliedrecht.

Positieve actie
Erbij in Sliedrecht heeft het initiatief genomen om dit evenement te organiseren omdat zij zich inzet voor de strijd tegen eenzaamheid. Uit onderzoek blijkt dat meer dan een miljoen Nederlanders zich sterk eenzaam voelt. En al loopt de één meer risico op eenzaamheid dan de ander, iedereen kan op enig moment in zijn leven met eenzaamheid geconfronteerd worden.

De volgende organisaties nemen deel aan de werkgroep Erbij in Sliedrecht; ASVZ, de Bibliotheek AanZet, Gemiva-SVG, Stichting Waardeburgh, Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, Rivas Zorggroep, United by Music, Yulius en De Zonnebloem.

Het Kom erbij Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Sliedrecht, Albert Heijn en De Bioderij.

Voor meer informatie over de activiteiten van 'Erbij in Sliedrecht' kan men contact opnemen met Charlotte Brouwer, tel. 0184-416729 of e-mail naar c.brouwer@welzijnswerksliedrecht.nl.

Lees meer over:

festival kom erbij
Deel dit bericht met je vrienden!