Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Wethouder Hans Tanis opent 30 september Miller & Monroe aan de Kerkbuurt'
27sep 2017

Wethouder Hans Tanis opent 30 september Miller & Monroe aan de Kerkbuurt

SLIEDRECHT - Zaterdag 30 september opent de nieuwe fashion store Miller & Monroe aan de Kerkbuurt 107 in Sliedrecht. Het betreft de voormalige vestiging van Charles Vögele. Miller & Monroe, genoemd naar het echtpaar Arthur Miller en Marilyn Monroe, is meer dan alleen een kledingzaak. Het is een plaats waar mode en gezellig samenzijn elkaar ontmoeten. Persoonlijke benadering van klanten is de hierbij de kern. De collectie voor dames en heren is betaalbaar en van kwalitatief hoogwaardig niveau. De opening wordt om 10:00 uur verricht door wethouder Hans Tanis.

“We zijn erg blij dat we onze vaste en natuurlijk ook nieuwe klanten onze nieuwe herfst- en wintercollectie kunnen aanbieden. Er is keuze uit klassieke en moderne stijlen. Voor onze vaste klanten zijn nog steeds de specifieke pasvormen verkrijgbaar. Ik weet zeker dat onze huiselijke sfeer en persoonlijke benadering de mensen gaat verrassen. Ons team heet dan ook iedereen van harte welkom met een kop koffie”, aldus Jennifer de Wit, rayonmanager bij Miller & Monroe.

Naast het eigen merk Miller & Monroe, worden 20 nationale en internationale merken aangeboden, waaronder de damesmerken Zerres, Clarina en Fransa en het herenmerk Lerros. De collectie is gericht op mannen en vrouwen vanaf 40 jaar. Ook grote maten zijn verkrijgbaar bij Miller & Monroe onder het label Miller & More.

“Onze collectie is up-to-date. Elke week krijgen we nieuwe items aangeleverd. Onze klanten kunnen dus regelmatig even een kopje koffie komen drinken om onze nieuwe items te bekijken. Onze ervaring is ook dat de vaste klanten echt regelmatig even komen buurten”, aldus Jennifer de Wit.

Huiselijke sfeer
Als fashion retailer wil Miller & Monroe bepalend zijn waar het gaat om waarde toevoegen aan het dagelijks leven van de klant. Toegankelijkheid en een huiselijke sfeer zijn daarbij belangrijke elementen. In de vestiging is een koffiecorner aanwezig met een makkelijke zitbank om rustig te genieten van dat kopje koffie. Even gezellig praten met een medewerkster van Miller & Monroe staat gegarandeerd op het programma.

Lifestyle en accessoires
Naast mode biedt Miller & Monroe ook lifestyle-artikelen van het Nederlandse merk Mica en accessoires zoals shawls, vazen en kleine meubels. Leuke artikelen om zelf in je huis te zetten of cadeau te doen. Zelfs de aankleding van de winkel is te koop, zoals kleden en stoelen. Tijdens de openingsweek krijgen de klanten krijgen een mooie shawl cadeau bij een minimale besteding van €39,99.

73 vestigingen in Nederland
Op 30 september worden naast de vestiging in Sliedrecht nog 6 andere Miller & Monroe-vestigingen geopend. In totaal worden er 73 Miller & Monroe-winkels geopend. Miller & Monroe is, net als Witteveen, onderdeel van Vidrea Retail. Beide organisaties blijven zelfstandig opereren. Wel is een deel van de Witteveen-collectie verkrijgbaar bij Miller & Monroe.

Miller & Monroe in Sliedrecht is gevestigd aan de Kerkbuurt 107.

De openingstijden zijn:
MA 13:00-17:30
DI 09:30-17:30
WO 09:30-17:30
DO 09:30-21:00
VR 09:30-17:30
ZA 09:30-17:00
ZO Gesloten

Zie ook:
Vögele wordt Miller & Monroe op 30 september (wo, 13 sep 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!