Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bijbelweek (T)Op Survival in de herfstvakantie' Foto: Bijbelweek - Ladies Night 2016
03okt 2017

Bijbelweek (T)Op Survival in de herfstvakantie

SLIEDRECHT - Ook dit jaar wordt er een Bijbelweek georganiseerd op het ijsbaanterrein. Dit zal plaatsvinden in de herfstvakantie, van 17 t/m 22 oktober. Grote en kleine tenten zullen verschijnen om alle activiteiten onderdak te bieden. Het overkoepelende thema voor alle activiteiten is (T)Op Survival! Alle inwoners van Sliedrecht zijn welkom, toegang tot alle activiteiten is gratis.

Op dinsdagavond 17 oktober is de tent open om 19.30 uur voor de eerste activiteit, die om 20.00 uur begint. Het thema van deze avond is (T)Op Survival: veel mensen lezen in de Bijbel en mensen over de hele wereld geloven in Jezus Christus. Waarom eigenlijk? Van harte welkom om te luisteren en met elkaar hierover te spreken. Voor koffie/thee wordt gezorgd, ook is er een boekverkoop.

Op woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend (let op: veranderd t.o.v. voorgaande jaren!) wordt de KinderBijbelweek georganiseerd. Alle kinderen uit groep 1 t/m 5 zijn welkom om met elkaar te zingen, luisteren naar een Bijbelverhaal, toneelstuk, knutselen en er is tijd voor sport en spel. Op vrijdag zijn er pannenkoeken en zijn ouders/belangstellenden vanaf 12.00 uur welkom om met elkaar de week af te sluiten. De tent gaat elke ochtend open om 9.15 uur, het programma begint om 9.30 uur. Tijdens het kinderprogramma is voor ouders en andere belangstellenden een van de kleinere tenten open om met elkaar koffie/thee te drinken met wat lekkers erbij. Schuif gezellig aan!


Foto: Bijbelweek - KinderBijbelWeek 2016

Tieners zijn welkom op de TienerBijbelweek, welke ook georganiseerd wordt op woensdag, donderdag en vrijdag. De tieners uit groep 6 t/m 8 hebben een programma van 14.00 – 20.00 uur (tent open om 13.45 uur). Tieners uit klas 1 t/m 3 zijn welkom van 16.00 – 22.00 (tent open om 15.45 uur). Voor eten wordt gezorgd! Op het programma staan o.a. een stormbaan en apenkooi en voor de oudere tieners ook lasergamen, djembé en natuurlijk chillen met elkaar.

Woensdagavond is de tent open voor alle iedereen. We spelen bordspellen in een open sfeer. Vrije in- en uitloop is mogelijk. De tent zal open zijn van 19.00 – 22.00 uur.

Donderdagmiddag zwaait de tent open voor de traditionele zangmiddag voor senioren. Iedereen die van zingen houdt is welkom om o.l.v. Gijs Zonnenberg en Rianne Stouten te zingen. Het programma loopt van 14.30 – 16.00 uur, vanaf 14.00 uur zal de tent open zijn. Wilt u graag komen maar is vervoer een probleem, neem dan gerust contact op via 06-20658345.

Vrijdagavond zijn alleen de dames van Sliedrecht welkom voor een Ladies Night. Het thema voor deze avond zal zijn ‘Feest van genade’. Hier denken we over na tijdens een gezellige high tea! Het programma duurt van 20.00 – 22.00 uur.
Op zaterdagochtend zijn alleen de mannen van Sliedrecht welkom voor het mannenontbijt! Onder hetzelfde thema als de dames kan er genoten worden van een stevig ontbijt. Inloop mogelijk vanaf 7.30 uur, het ontbijt is van 8.00 – 10.00 uur. Later aanschuiven of eerder weggaan is mogelijk. Na afloop van dit ontbijt gaan de tenten plat en sluiten we de week nog af met een speciale themadienst in de Grote Kerk.

Zondagochtend 22 oktober zal om 10.45 uur de themadienst beginnen in de Grote Kerk (hoek Kerkbuurt/Stationsweg). Voorganger in deze dienst is ds. H.J. van der Veen en het centrale thema zal (T)Op Survival zijn. Tijdens de dienst is er kinderoppas aanwezig. Na afloop is er tijd voor ontmoeting, koffie en een broodje.

Op de website of Facebook volgt binnenkort een uitgebreide beschrijving van het gehele programma. Voor eventuele vragen kunt u/ kun jij hier terecht of contact opnemen via email of bel met 06-27390305.

Zie ook:
Bijbelweek 2016: “Aan tafel!” (ma, 24 okt 2016)
Bijbelweek tot nu toe druk bezocht (wo, 19 okt 2016)


Deel dit bericht met je vrienden!