Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'SOJS laat jongeren elkaar ontmoeten' Foto: SOJS
10okt 2017

SOJS laat jongeren elkaar ontmoeten

SLIEDRECHT - Binnen S.O.J.S. komt er elke week op woensdagavond een groep jongeren, tussen de 13 en 25 jaar bij elkaar, om elkaar te ontmoeten, te leren kennen en samen activiteiten te ondernemen. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld iets creatiefs of een spelletje. Ook koken en eten ze een keer in de maand met elkaar. En heeft de jongere zelf een leuk idee, dan wordt er gezocht naar mogelijkheden om dat uit te voeren indien mogelijk.

Het gaat om jongeren, die nog niet veel andere jongeren kennen binnen Sliedrecht, moeilijker contacten leggen en zich soms eenzaam voelen of veel binnenshuis blijven. De jongeren treffen elkaar in het gebouw van S.O.J.S. aan de Stationsweg 4.Lijkt het je leuk om mee te doen met deze jongeren en nieuwe vrienden te maken?
Meld je dan aan bij Rowan van Houwelingen op het telefoonnummer 06-38532153 of mail naar rowanvanhouwelingen@gmail.com.

Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) bestaat al sinds 1968 en richt zich op alle Sliedrechtse kinderen en jongeren van 8 t/m 26 jaar. De stichting wordt bestuurd door een jongerenzelfbestuur en houdt kantoor in het pand van jongerencentrum Elektra. Meer informatie vind je op de websiteDeel dit bericht met je vrienden!