Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Crescendo meets Fanfarecorps 'Na Lang Streven' uit 's-Gravendeel'
16okt 2017

Crescendo meets Fanfarecorps 'Na Lang Streven' uit 's-Gravendeel

SLIEDRECHT - Op zaterdagavond 28 oktober vindt in de Gereformeerde Kerk te Sliedrecht een muzikale ontmoeting plaats tussen het A-orkest van Muziekvereniging Crescendo Sliedrecht en Fanfarecorps Na Lang Streven uit ’s-Gravendeel.

Een eerdere succesvolle samenwerking van de orkesten in 2013, waarbij het concert werd gehouden in ’s-Gravendeel, bleek voor herhaling vatbaar. Daarom organiseren beide muziekverenigingen op 28 oktober wederom een gezamenlijk concert. Ieder orkest zal een deel van het programma invullen met een veelbelovend repertoire.

Het fanfarecorps van muziekvereniging NLS uit ’s-Gravendeel, opgericht in 1934, bestaat uit ongeveer 45 muzikanten die onder leiding staan van dirigent Arnold Zwijgers. Het A-orkest van Crescendo zal optreden onder leiding van dirigent Egon Smit. De muzikanten zien er naar uit om een nieuw repertoire aan het publiek ten gehore te brengen.

Het concert vindt plaats op 28 oktober in de Gereformeerde Kerk in Sliedrecht (Middeldiepstraat 6). Het concert begint om 20:00 uur en de zaal van de kerk gaat open om 19:30 uur. Entreekaarten kosten EUR 6,- per stuk. Publiek dat verzekerd wil zijn van een mooi plaatsje in de kerk, kan online entreekaarten reserveren op www.crescendosliedrecht.nl.Deel dit bericht met je vrienden!