Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Philadelphia dagbesteding heet nu Philafeest en is verhuisd naar nieuwe locatie'
24okt 2017

Philadelphia dagbesteding heet nu Philafeest en is verhuisd naar nieuwe locatie

SLIEDRECHT - In oktober is de locatie Cats & Zo van Philadelphia verhuisd van de Jacob Catsstraat 2 naar de Rembrandtlaan 3. Tegelijkertijd is er een nieuwe naam gekozen: Philafeest. De officiële opening van Philafeest is op 1 november van 13.00 tot 16.00 uur.

Nieuwe naam
Bij een nieuwe locatie vond Philadelphia het ook tijd voor een nieuwe naam. Alle deelnemers hebben samen gekozen voor de naam PhilaFeest. Bij PhilaFeest worden allerlei producten gemaakt om een feest compleet te maken. Er worden heerlijke taarten gebakken en slingers en cadeauartikelen gemaakt. Nog leuker vinden de deelnemers het om de producten die zij maken ook te verkopen. De nieuwe locatie biedt daar meer gelegenheid voor.

Over PhilaFeest
Philadelphia biedt al 9 jaar arbeidsmatige dagbesteding aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De activiteiten bestaan uit bakken en koken en creatieve activiteiten met papier, hout en textiel. De deelnemers doen zo ervaring op en leren hun talenten ontwikkelen.

Opening
Op woensdag 1 november vindt de officiële opening plaats. Iedereen is van harte welkom van 13.00 tot 16.00 uur om een kijkje te komen nemen in de nieuwe locatie. Medewerkers van PhilaFeest geven rondleidingen en vertellen wat zij allemaal doen. Ook kunt u de producten proeven.

Daarna is PhilaFeest voor klanten van maandag tot en met vrijdag open van 9.00 tot 16.00 uur.

Deelnemers en vrijwilligers gezocht
Voor mensen met een beperking en een afstand tot de arbeidsmarkt zijn nog plekken vrij voor de dagbesteding. Daarnaast zoekt Philafeest nog vrijwilligers die het leuk vinden om onze deelnemers te ondersteunen bij hun werkzaamheden. Voor meer informatie kunt u gewoon binnenlopen. Of belt u naar 06-25682864. Ook kunt u een mail sturen naar philafeest@philadelphia.nl.Deel dit bericht met je vrienden!