Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Bruidsmodeshow in zorgcentrum Parkzicht' Foto: De bruiden showen hun jurken
26okt 2017

Bruidsmodeshow in zorgcentrum Parkzicht

SLIEDRECHT - Waardeburgh organiseert bijna ieder jaar een bruidsmodeshow in één van haar zorgcentra.  Afgelopen woensdag 25 oktober was Waardeburgh zorgcentrum Parkzicht in Sliedrecht het decor van een bruidshuis. 

In totaal werden 17 jurken geshowd door medewerkers, begeleid door collega Corné, die onlangs ook getrouwd is. De bruidskapsels zijn verzorgd door medewerker Roos. De zaal was feestelijk aangekleed met decoraties op de tafels. Na de modeshow werd een bruidstaart van maar liefst zeven lagen naar binnen gebracht. Deze taart is gemaakt door Jan Versluys, kok bij Waardeburgh, en zou zeker hoge punten scoren bij “Heel Holland Bakt”. Na afloop ontving iedereen originele bruidssuikers als aandenken en werden de verhalen over eigen trouwjurken en -partijen nog gezellig uitgewisseld.

De bruidsjurken, afkomstig van medewerkers en vrijwilligsters,  staan ook deze week nog door de recreatiezaal en hal van Parkzicht tentoongespreid. Een aantal jurken zijn zelf van drie generaties uit één familie.Deel dit bericht met je vrienden!