zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

Jongens A1 Sliedrecht Sport eerste kampioensteam ooit in De Basis

4 december 2017

SLIEDRECHT - Jongens A1 Sliedrecht Sport eerste kampioensteam ooit in De Basis
Sliedrecht, 2 december 2017 - Jongens A1 mag zich de eerste winterkampioen van Sliedrecht Sport in het seizoen 2017-2018 noemen. Daarmee zijn ze ook meteen het eerste team ooit dat kampioen is geworden in De Basis.

In de kampioenswedstrijd in de Hoofdklasse regio zuid moest de tegenstander vandaag helaas opgeven vanwege een blessure, maar de vreugde van Jelmer Schep, Jeffrey v.d. Berg, Sem Brinkman, Wesley Boer, Dan Brinkman, Albert van Lingen, Jelle Leeuwis, Xander Prins, Rune Bal, Davi Beltrao, Leon Tubbing, Niels Middendorp, Chiel Kaptein en coach Daniël van Helden was er niet minder onder.

Foto: Sliedrecht Sport

Lees meer over:

maansverduistering
Deel dit bericht met je vrienden!