zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

Sluiting Rivas Leef&-winkels in Sliedrecht en Dordrecht

7 december 2017

DRECHTSTEDEN - De Rivas Leef&-winkels in Sliedrecht (locatie Waerthove) en Dordrecht (locatie Zorgboulevard Dordrecht) zijn voor het laatst geopend op vrijdag 22 december aanstaande. De winkel in het Beatrixziekenhuis sluit met ingang van maandag 1 januari 2018 en wordt overgenomen door Vegro, tot die elders in Gorinchem een winkel opent.

De webwinkel www.rivasgezondheidswinkel.nl is vanaf zondag 31 december 2017 niet meer in gebruik. Mensen kunnen vanaf dat moment gebruikmaken van de webwinkel www.vegro.nl.

Continuïteit dienstverlening
Rivas zorgt ervoor dat de continuïteit van de dienstverlening aan de klanten blijft gewaarborgd. Klanten kunnen terecht in de winkels van Rivas’ samenwerkingspartner Vegro in de regio. De dichtstbijzijnde Vegro-winkels in de regio vinden klanten aan Admiraalsplein 14 in Dordrecht, Passage 4-6 in Zwijndrecht en De Markt 52 in Culemborg.

Douwe Brik, manager Rivas Leef&-winkels: ‘Onze klanten krijgen in de winkels van Vegro en in de webwinkel www.vegro.nl nog altijd korting op hun aankopen. Ook kunnen zij er profiteren van de regeling om voor een periode van 13 weken gratis loophulpmiddelen te lenen.’

Aanleiding voor sluiting van de winkels is dat het in het huidige tijdsgewricht voor Rivas Zorggroep niet langer rendabel is om de winkels open te houden. Om die reden sloten de winkels in Papendrecht en Leerdam eerder dit jaar al de deuren. De winkel in Nieuwegein is vrij recent overgenomen door een andere aanbieder van zorghulpmiddelen.

Foto: Rivas waarborgt na sluiting van de winkels in Sliedrecht, Dordrecht en het Beatrixziekenhuis de continuïteit van de dienstverlening aan zijn klanten.

Lees meer over:

uitgaansgebied
Deel dit bericht met je vrienden!