zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

Sliedrecht Sport verwelkomt wederom nieuwe stersponsor

8 december 2017

SLIEDRECHT - De combinatie Florys en Intro Personeel is als nieuwe stersponsor toegetreden tot de Business Club van Sliedrecht Sport. Sander Mijnster en Nico de Jager namens Florys en Intro en Cees Boer, voorzitter van Sliedrecht Sport bekrachtigden de samenwerking met een handdruk. De nieuwe stersponsor ondersteunt zowel de topsport als specifiek de breedtesport, bij jeugd en senioren.

Florys is de eerder dit jaar geïntroduceerde nieuwe, gezamenlijke naam voor BOP administraties, BOP ICT & Online, Flexoptimalisatie en Draad Juristen. Samen met Intro Personeel vormen zij een strategische alliantie op het gebied van mens, werk en organisatie. Intro Personeel is met zes vestigingen in Zuid-Holland en Utrecht een bekende speler in de markt van personeelsbemiddeling.

“Top dat ondernemers als Nico en Sander ons ondersteunen”, aldus Cees Boer. “We vinden elkaar op dezelfde doelstellingen. Florys betekent bloeiend en voortvarend. Florys en Intro Personeel willen mensen en organisaties voortvarend tot bloei brengen. Datzelfde hebben wij bij Sliedrecht Sport voor ogen. Of het nu om onze jeugd gaat of de topvolleyballers van Dames 1 en Heren 1.”

Lees meer over:

Jacob Catsstraat
Deel dit bericht met je vrienden!