zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

Wereldlichtjesdag in Sliedrecht afgelast

8 december 2017 (door Josette Huisman)

Update: 

" Helaas heeft Stichting Sliedrecht Bruist zojuist het besluit moeten nemen de Wereldlichtjesdag herdenking, welke vanavond om 19.00 uur zou plaatsvinden af te lasten. Gelet op de weersomstandigheden en de verwachtingen voor vanavond zijn de risico’s voor mens en techniek te groot. Vanzelfsprekend hoopt de organisatie in 2018 Wereldlichtjesdag weer te organiseren. "

(bron: www.facebook.com/WereldlichtjesdagSliedrecht)

Niet zeker of Wereldlichtjesdag door kan gaan (8 december 2017)

SLIEDRECHT - Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Het maakt daarbij niet uit hoe oud het kind was of hoe lang het al geleden is.

Dit jaar valt Wereldlichtjesdag op 10 december. op het Dr Langeveldplein zal vanaf 18.45 uur Crescendo de muziek verzorgen. Om 19.00 uur wordt de kaars aangestoken en na afloop is er gelegenheid om wat te drinken. Althans, zo staat het gepland; want de organisatie deelt het volgende op facebook mee:

"De weergoden voorspellen op dit moment niet al te best weer voor komende zondag.
Daar we bij slecht weer niet naar binnen kunnen, zullen we rond 16.00 uur beslissen of we het door laten gaan of zullen moeten afgelasten. We hopen natuurlijk dat alles door kan gaan."

Nadat er een besluit is genomen, vermelden ze dit op de facebookpagina

Foto: Sliedrecht Bruist (2014)

Lees meer over:

personeelstekort
Deel dit bericht met je vrienden!