Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Stichting Anders: Warme ondersteuning na ijskoude hulpvraag' Bron foto: Stichting Anders
19dec 2017

Stichting Anders: Warme ondersteuning na ijskoude hulpvraag

SLIEDRECHT - De winter door zien te komen met een klein, energieslurpend elektrisch kacheltje terwijl je reuma en andere gezondheidsklachten schreeuwen om een goed verwarmd huis. Dat wens je niemand toe.

Mooie lead
De hulpvraagster uit Sliedrecht had duidelijk hulp nodig. Ze had een oude gashaard gekregen van iemand…, maar zonder veilige installatie heb je daar simpelweg niets aan. Door een aantal dezelfde soort hulpvragen had Stichting Anders eigenlijk geen directe oplossing in hun netwerk. Gelukkig kreeg Stichting Anders een mooie lead voor een installatiebedrijf uit Nieuw-Lekkerland, Hol Installatietechniek.

Meer dan hippe term
Stichting Anders benaderde directeur Toes en die was meteen bereid om te helpen. Dat er geen factuur gestuurd kon worden was geen probleem. Ze wilden niet dat mevrouw in de kou zou zitten wanneer zij als bedrijf het talent in huis hebben om te helpen. Dan blijft het bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen niet bij een hippe term, maar dan komt het tot leven. Zo’n oude gaskachel aansluiten vraagt natuurlijk wel wat pas-en-meet-werk, maar uiteraard wisten ze de klus te klaren.

Basisbehoefte
Ook afgelopen week tijdens de sneeuw zat mevrouw warm binnen in haar woning. Geen overbodige luxe maar een basisbehoefte. Stichting Anders is dankbaar voor deze ondersteuning tussen een mooie hulpvraag en warme bereidheid namens dit bedrijf die ze inmiddels ook officieel partner mogen noemen.

Bron: Stichting Anders.Deel dit bericht met je vrienden!