zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

Gemeente organiseert excursie Peute Papier Recycling

19 december 2017

SLIEDRECHT - Gemeente Sliedrecht organiseert een excursie over papier- en kartonrecycling voor geïnteresseerde inwoners. Op vrijdagmiddag 26 januari 2018 kunnen 30 deelnemers mee naar Peute Papier Recycling in Dordrecht. Vertrek is om 12.30 uur vanaf het gemeentekantooor. Daar wordt uitgelegd hoe het papier wordt ingezameld en weer klaar gemaakt voor hergebruik.

Helaas zijn er nog bewoners die denken te weten dat het goed gescheiden herbruikbaar afval toch wordt verbrand. Voor een juiste voorlichting organiseert de gemeente excursies. In februari 2014 en oktober 2015 is een bezoek gebracht aan de installatie waar de lege verpakkingen van plastic, blik en drankenkartons worden verwerkt en in oktober 2015 is tevens een bezoek gebracht aan de verwerker van glas. Dit keer gaan we naar de verwerker van oud papier en karton.

Wilt u mee? Geef u snel op!

Wat gebeurt er met het oud papier en karton? Wilt u meer weten over papierrecycling en hergebruik van materialen? Geef u snel op bij de heer Sakko per mail aan j.sakko@sliedrecht.nl of via telefoonnummer 0184-495927. Aan deze excursie zijn geen kosten verbonden.

Samen halen we eruit wat erin zit.

Bron: Gemeente Sliedrecht.

Lees meer over:

Fourmies
Deel dit bericht met je vrienden!