Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Derde ster voor Burgemeester Winklerplein'
21dec 2017

Derde ster voor Burgemeester Winklerplein

SLIEDRECHT - Op het winkelgebied Burgemeester Winklerplein is woensdag 20 december 2017 een 3e ster uitgereikt van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). De ster werd in de Albert Heijn uitgereikt door wethouder Hans Tanis en overhandigd aan de voorzitter van de ondernemersvereniging Paul van Bakel.

Aan het KVO nemen ondernemers, gemeente, politie, brandweer en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid deel. Bij KVO is samenwerking het sleutelwoord. Alle partijen doen actief mee en houden zich aan afspraken om een winkelgebied schoon, heel en veilig te houden. De betrokken partijen blijven zich ook in de toekomst inzetten om de veiligheid en leefbaarheid in het gebied te behouden en om eventuele verbeterpunten aan te pakken. Samen hebben zij hiervoor een plan opgesteld.

Om in aanmerking te komen voor een ster moet een hercertificering plaatsvinden. Die is inmiddels met goed gevolg afgelegd en de huidige ster is tot 15 november 2019 geldig. Bij elke (her)certificering reikt het CCV een ster uit, met een maximum van vijf.

Wethouder Tanis: "Ik ben trots op deze ster. Met elkaar werken we al ruim vijf jaar samen om het plein in zijn huidige vorm schoon, heel en veilig te houden. Het is de eerste keer dat een winkelgebied in Sliedrecht een 3e ster haalt en ik hoop dat er nog meer sterren volgen".

Op de foto: Dhr. Van Bakel (links) en dhr. Tanis (rechts) de tegel in de stoep op het burgemeester Winklerplein.Deel dit bericht met je vrienden!