zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

Vuurwerk afsteken hou het veilig

27 december 2017 (door Josette Huisman)

SLIEDRECHT - Gemeente Sliedrecht en de hulpdiensten bereiden zich voor op de jaarwisseling. Oud & nieuw houden we samen veilig en gezellig door alleen nog vuurwerk af te steken op oudejaarsdag vanaf 18.00 uur tot nieuwjaarsdag 2.00 uur. Buiten deze tijden is het afsteken van vuurwerk verboden. Steekt u/jij toch vuurwerk buiten deze tijden af, dan riskeert u/jij een boete.

Tijdens de afgelopen jaarwisseling zijn er in Nederland 473 mensen op een Spoedeisende Hulpafdeling van een ziekenhuis behandeld vanwege letsel door vuurwerk. Hou het daarom veilig. Kijk voor meer informatie en tips voor het afsteken van vuurwerk op de website

Afbeelding: Poster 4 Vuurwerk Veilig 

Lees meer over:

Henri Dunant
Deel dit bericht met je vrienden!