zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

Politie zoekt getuigen van aanrijding 80-jarige Sliedrechter op Rivierdijk

27 december 2017

SLIEDRECHT - Getuigenoproep: 80 jarige voetganger aangereden in Sliedrecht. De politie is dringend op zoek naar getuigen!

Woensdagmiddag 20 december om 14:45 uur, is er een 80-jarige man uit Sliedrecht aangereden. Op de Rivierdijk in Sliedrecht kwam de man uit de Kringloopwinkel gelopen. Terwijl de man de winkel uit liep werd hij aangereden door een inparkerende automobilist.

De man kwam ter val en brak helaas zijn heup. Het voertuig reed daarna gelijk weer weg in de richting van de Thorbeckelaan.

De politie doet momenteel onderzoek naar deze auto en komt daarvoor graag in contact met getuigen, buurtbewoners die mogelijke camerabeelden hebben langs de route en/of uiteraard de bestuurder. Het zou volgens diverse getuigen gaan om een kleine, zilver c.q. grijze personenauto.

Het slachtoffer was na de aanrijdingen moeilijk aanspreekbaar en werd ter plaatse behandeld door het personeel van de ambulance.

De politie komt derhalve graag in contact met getuigen die meer kunnen vertellen over de toedracht van het ongeluk of zich meer kunnen herinneren van de auto die is weggereden!

Heeft u informatie over de aanrijding, bel dan alstublieft met 0900-8844 of laat uw tip achter via een DM op onze facebookpagina.

U kunt ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Lees meer over:

Nationale fietslplan
Deel dit bericht met je vrienden!