zondag 28 november 2021

Alles over Sliedrecht

Uitreiking Sliedrechts Compliment aan Jaap Heikoop en Anja Verschure

29 december 2017

SLIEDRECHT - Dit keer kregen twee vrijwilligers het Sliedrechts Compliment, omdat ze zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de Sliedrechtse samenleving. Burgemeester Van Hemmen heeft het Sliedrechts Compliment uitgereikt op 29 december 2017 om 13.00 uur in de Buurthuiskamer het Vogelnestje aan de Havikstraat 5.

Het Sliedrechts Compliment
Met het Sliedrechts Compliment waardeert de gemeente het kleine dat vaak niet zichtbaar is, maar van grote waarde is voor het dorp of voor een persoon. De uitreiking kan op verschillende momenten in het jaar plaatsvinden. Iedere inwoner van Sliedrecht kan een kandidaat voor Het Sliedrechts Compliment aandragen. Dit kan door een e-mail te sturen naar Marjolein Visscher via m.visscher@sliedrecht.nl. Bellen kan ook naar 0184-49 5816.

Het Sliedrechts Compliment is uitgereikt aan Jaap Heikoop en Anja Verschure. Zij zetten zich geheel vrijwillig in voor de bewoners en hun kinderen van de flats in Vogelbuurt Noord. Ze zijn de drijvende kracht achter vele goede initiatieven voor de gehele buurt. Zo organiseren zij 2-wekelijks een kindermiddag voor zo'n 20 jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot 12 jaar, een kookmiddag voor bewoners, burendag, Sinterklaasfeest (samen met andere vrijwilligers) en rond de feestdagen een festijn voor kinderen en ouders. Ook zorgen zij voor een open en warme sfeer in Buurthuiskamer Het Volgelnestje.

Anja organiseert veel activiteiten en brengt de buurt in beweging. Zij is de trekker voor o.a. Burendag en Halloween, en ze heeft de gemeente geholpen met de opening van de speeltuin in de Valkhof.

Jaap is sinds de opening in april 2016 betrokken bij De buurthuiskamer. Hij heeft geholpen met opknappen en is onvermoeibaar aanwezig in de Buurthuiskamer en zorgt ervoor dat het elke dag goed loopt.

Bron en Foto: Gemeente Sliedrecht

Lees meer over:

merwebolder
Deel dit bericht met je vrienden!