Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Meld uw maatschappelijke organisatie aan voor NLdoet!' Archieffoto NLDoet
04jan

Meld uw maatschappelijke organisatie aan voor NLdoet!

SLIEDRECHT - Elke maatschappelijke organisatie kent het: klussen en activiteiten die belangrijk zijn maar waar de mankracht voor ontbreekt. Het opknappen van een gebouw, repareren van speelgoed, lenteklaar maken van een moestuin of een lunch organiseren voor eenzame buurtbewoners… Voor dat soort klussen organiseert het Oranje Fonds ook dit jaar weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Doet u ook (weer) mee op 9 en 10 maart?

Financiële bijdrage en gratis promotie
Het Oranje Fonds heeft in totaal € 2 miljoen beschikbaar als bijdrage voor materialen, entreebewijzen en catering. U kunt tot 30 januari maximaal € 400,= per locatie aanvragen. Doe snel een aanvraag, want op=op. Op nldoet.nl leest u de voorwaarden en vindt u het aanvraagformulier. Iedere organisatie krijgt begin maart het NLdoet promotiepakket. In februari 2018 roept het Oranje Fonds heel Nederland op om tijdens NLdoet de handen uit de mouwen te steken. Zo maken we samen van NLdoet een succes!

Overweegt u mee te doen maar weet u niet precies hoe? Neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt, mevr. C. Brouwer, tel. 0184-416729. Het Vrijwilligerspunt is intermediar voor NL Doet en kan u adviseren bij het bedenken en de organisatie van een klus.Deel dit bericht met je vrienden!