Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ongeluk met vrachtwagen zorgt voor lange file richting Rotterdam' Foto © Ad van Herk
09mrt

Ongeluk met vrachtwagen zorgt voor lange file richting Rotterdam

SLIEDRECHT - Vanmiddag rond half drie gebeurde er op de A15 ter hoogte van Sliedrecht een ongeluk met een witte personenauto en een vrachtwagen. Binnen de kortste keren stond er achter het ongeluk een file tot aan Gorinchem.

Fotograaf: Ad van Herk

A15 richting Rotterdam ter hoogte van Papendrecht afgesloten

De A15 is vrijdag rond 15.00 uur tussen Gorinchem en Rotterdam volledig afgesloten vanwege een ongeval. Zeker een vrachtwagen en personenauto zijn ter hoogte van Papendrecht op elkaar geklapt. Rijkswaterstaat verwacht dat de weg pas ver in de avondspits wordt vrijgegeven.

Volgens een woordvoerder van de brandweer is nog onduidelijk wat er misging op de A15. De bestuurders van de vrachtauto en van de personenauto konden allebei ongedeerd uit hun voertuig komen.

Mogelijk zit de bijrijder in de personenauto nog vast. Op foto's op Twitter is te zien dat de auto in een sandwich zit tussen de betrokken truck en de middengeleiderail.

De A15 is in de richting van Rotterdam voorlopig afgesloten. De andere kant op, richting Gorinchem, is de linkerrijstrook vanwege schade aan de middengeleiderail dicht en staat er rond 15.15 uur een file van zeker 8 kilometer.

Bron: RTL Rijnmond.Deel dit bericht met je vrienden!