Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Pro Sliedrecht kijkt terug naar afgelopen Verkiezingen'
16apr

Pro Sliedrecht kijkt terug naar afgelopen Verkiezingen

SLIEDRECHT - Op vrijdag 13 april werd de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de vereniging PRO Sliedrecht gehouden.

Naast de vaste agendapunten werd er ook terug gekeken naar de afgelopen verkiezingen en het proces rondom de formatie.

Vanuit de vereniging heeft Tom Pauw als voorzitter a.i. het proces vanaf het instellen van de selectiecommissie tot het indienen van de kieslijst begeleidt. Oud fractievoorzitter Timo Pauw neem de voorzittershamer over en gaat samen met de overige bestuursleden werken aan de vereniging PRO Sliedrecht. Eerste hoogtepunt is al       1 maart 2019 dan bestaat de vereniging 45 jaar.

Onder luid applaus van de leden van PRO Sliedrecht werden naast Timo Pauw ook Rob Penning en Wim Blanken bedankt voor hun inzet als raadslid in de fractie van PRO Sliedrecht. Uit handen van secretaris Alex Visser ontvingen zij een persoonlijk cadeau.

Rob Penning treed ook toe tot het bestuur als de nieuwe penningmeester.
Voor Timo Pauw was er nog een bijzonder tintje aan deze avond. Hij begon als secretaris van de vereniging in 1999, werd lid van de steunfractie en was van 2002-2018 raadslid. De laatste 4 jaar als fractievoorzitter.

Deze staat van dienst was voor bestuur en leden de rede hem te benoemen tot erelid. Naast Lia Hertog is hij nu het tweede erelid van de vereniging PRO Sliedrecht.Deel dit bericht met je vrienden!