Monday 20 September 2021

Alles over Sliedrecht

Willeke Alberti verrast bewoners Overslydrecht

26 april 2018

SLIEDRECHT - Dinsdag 24 april jongsteleden was het feest in Waardeburgh verpleeghuis Overslydrecht in Sliedrecht. Willeke Alberti verraste de bewoners met een muzikaal optreden. Daarna werden de bewoners getrakteerd op een advocaatje met slagroom en een lekker hapje. De zangeres begaf zich na afloop van haar optreden onder de mensen in de zaal voor een Meet & Greet. Daarmee toverde ze een lach op menig gezicht.

Waardeburgh verpleeghuis Overslydrecht is in de afgelopen periode compleet verbouwd tot een centrum met vijf woongemeenschappen voor ouderen met dementie. Woensdag 18 april jl. werd het gebouw officieel geopend door burgemeester Bram van Hemmen. Aanwezige belangstellenden konden deelnemen aan rondleidingen en een praatje maken met de medewerkers van de zorg. Maar deze middag was speciaal voor de bewoners. Het was een fantastisch optreden, waarbij Willeke veel liedjes van vroeger ten gehore bracht. Het was een feest van herkenning. Zelfs de twee meegekomen kleinkinderen van Willeke zongen een liedje mee. De bewoners hebben genoten.

Waardeburgh
Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zevenhonderd medewerkers en zeshonderd vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie.

Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze bewoners. Daarnaast hebben wij een professionele thuiszorg en huishoudelijke hulp voor cliënten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht. Maar ook kunnen senioren met zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze sociëteiten).

Lees meer over:

rommelmarkt
Deel dit bericht met je vrienden!