Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'De Buitenspeeldag komt er weer aan' Foto: SOJS - Luchtkussens bij de Buitenspeeldag
31mei 2018

De Buitenspeeldag komt er weer aan

SLIEDRECHT - Op woensdag 13 juni wordt de jaarlijkse Buitenspeeldag georganiseerd: een activiteit voor kinderen bij u in de buurt. Die dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 150.000 kinderen tijdens deze 11e editie onbezorgd kunnen spelen.

Ook in Sliedrecht is buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag allesbehalve saai en onveilig. Die dag organiseert SOJS en Samen voor Sliedrecht op het Dr. Langeveldplein voor het oude raadshuis een gave activiteit zodat zoveel mogelijk kinderen onbezorgd kunnen spelen. Want buitenspelen is gezond en leuk!

Het doel van deze middag is om te bewegen en lekker buiten te zijn. Ook kun je spuiten met een echte brandslang bij de brandweerwagen, op de foto met de politie motor en jezelf uitleven op meerdere springkussens. Papa’s en mama’s mogen er uiteraard bij zijn om overal foto’s van te maken. Heb je de leeftijd dat je nog niet alleen kan komen, dan raden we aan om iemand mee te nemen die op je kan letten. Wij staan wel bij onderdelen te kijken en te helpen, maar kunnen niet op de kinderen persoonlijk letten.

Het zou leuk zijn als de kinderen na schooltijd, vanaf 12:00 uur, gelijk naar het Dr. Langeveldplein komen om daar te picknicken. We vragen jullie wel eigen lunchpakket, eten en drinken, mee te nemen. Rond 13:00 uur is er een feestelijke opening! Aanmelden voor deze dag is niet nodig.Deel dit bericht met je vrienden!