woensdag 1 december 2021

Alles over Sliedrecht

Feestweek in zwembad de Lockhorst

5 juni 2018

SLIEDRECHT - De renovatie is achter de rug. Het wedstrijdbad heeft nieuwe grijpranden, de kleppen zijn vervangen, onderhoud onder de bodem is gedaan. Het recreatiebad is voorzien van nieuwe pompen, het bubbelbad doet het eindelijk weer. Er is een nieuwe vloer, nieuw plafond, nieuwe wisselcabines. Kortom de medewerkers van Optisport Sliedrecht zijn er trots op dat alles klaar is en dat willen zij graag met jullie vieren. Daarom hebben ze voor iedereen iets leuks bedacht:

  • Bij de receptie kunnen de mensen die willen voor € 0,50 cent een balletje uit een automaat draaien en daar zit een briefje in. Op dat briefje staat of je een prijs gewonnen hebt of niet (vergelijkbaar met enveloppen trekken).
  • Voor de banenzwemmers is er deze week iedere ochtend een tafel met koffie/thee zodat de banenzwemmers na hun baantjes trekken een heerlijk bakje koffie/thee kunnen pakken.
  • Voor de Aquasporters zal er na afloop van hun les een flesje water zijn.
  • Voor alle leskinderen zal er een kleurwedstrijd zijn. Degene met de mooiste kleurplaat wint een kinderfeestje naar keuze. (De leskinderen krijgen (week 23) een kleurplaat mee, de uitslag van de wedstrijd zal in week 25 zijn.
  • Voor de Aqua’mini zal er een eendjesrace georganiseerd worden. Ze mogen met een schepnetje een eendje vangen en deze inleveren bij de receptie voor een leuke attentie.

Woensdag 6 juni zal Zed om 14:00 uur zijn verjaardag vieren en gaan we dansen en springen. Na afloop zal er voor de kinderen een glaasje ranja zijn en zal er ook een eendjesrace zijn.

Zaterdag 9 en zondag 10 juni zal er een speciaal actietarief zijn. De mensen mogen dan voor € 2,60 naar binnen om te komen zwemmen.

En... als klapper staan we zaterdag 9 juni op de braderie in Sliedrecht. Als de mensen hun kinderen dan inschrijven voor zwemles, krijgen ze de inschrijfkosten (€ 25,80) cadeau. Ook mogen ze daarna aan het rad draaien voor een extra attentie.

Deel dit bericht met je vrienden!