Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'The Wanderers met special to Elvis Presley in The Moonshine'
19jun 2018

The Wanderers met special to Elvis Presley in The Moonshine

SLIEDRECHT - Zaterdag 23 juni komen The Wanderers 50 and 60ties met een special to Elvis Presley in The Moonshine Sliedrecht. We stappen in een tijdmachine en reizen af naar de tijd die mede door Grease, Happy Days en natuurlijk Dirty Dancing bij iedereen direct beelden oproept... de magische fifties en early sixties.

Vermaak en muziek gaan in die tijd hand in hand, niet in de laatste plaats door de opkomst van de Rock 'n Roll, en overal is wel een Jukebox of platenspeler te vinden. Grenzen binnen de muziek vervagen in rap tempo en invloeden uit de boogiewoogie, jazz, r&b, folk, gospel, country en blues worden naar hartelust gecombineerd. Klinkende namen als Buddy Holly, Roy Orbison, The Everly Brothers en natuurlijk Elvis Presley groeien uit tot iconen en veranderen met hun muziek de wereld.

Met een overduidelijke liefde voor dit bijzondere tijdperk laten  The Wanderers de muziek uit deze periode herleven. De band rond frontman Maarten Teekens, die met zijn kenmerkende kuif niet zou misstaan naast Fonzy in Happy Days, ademt fifties en sixties. Met authentieke instrumenten worden de grootste hits gebracht en speciaal voor The Moonshine brengen de heren deze avond ook een tribute aan The King himself... Elvis Prestley!

Geen technische snufjes, mega versterkers, gigantische drumkits, glitterpakken of lichteffecten... we gaan terug in stijl! Voetjes van de vloer en natuurlijk uit volle borst meezingen tijdens een avond vol gezelligheid met The Wanderers! 

Bekijk hier alvast een voorproefje:

De hele avond is er een DJ aanwezig die ook uit de luidsprekers de fifties en sixties klanken laat klinken. Met een enorme kennis en ervaring draait de DJ alle bekende nummers en laat rock and roll leven. Trek dus de petticoat uit de kast en kom meeswingen in The Moonshine.

De DJ draait al vanaf begin van de avond en The Wanderers starten hun eerste set rond de klok van 22.00 uur.

Entree is gratis.

Zie ook:
Onvervalste Rock 'n Roll van Rolling Stones Tributeband Stripped in The Moonshine (di, 17 okt 2017)
Onvervalste Rock 'n Roll van Rolling Stones Tributeband Stripped in The Moonshine (di, 17 okt 2017)
Eric Clapton tribute op zaterdag 16 september in The Moonshine Sliedrecht (ma, 11 sep 2017)
Havana gaat verder onder de naam 'The Moonshine' (di, 16 mei 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!