Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'VVD weg uit Sliedrecht?'
22jun 2018

VVD weg uit Sliedrecht?

SLIEDRECHT - Nee, absoluut niet. Maar volgens de gemeente Sliedrecht wel.

Wie de voorlichtingspagina van de gemeente Sliedrecht in De Merwestreek van 20 juni jongstleden leest, is de VVD uit de gemeenteraad van Sliedrecht verdwenen.

Op bladzijde 5 van deze krant wordt de samenstelling van de gemeenteraad van Sliedrecht vanaf dinsdag 19 juni 2018 vermeld. De gemeenteraad telt vanaf dit jaar 21 zetels, maar wie de optelsom maakt van de genoemde politieke partijen, zal ontdekken dat de gemeente Sliedrecht niet verder komt dan 19 raadszetels.

De VVD is vergeten in de berichtgeving. De raadsleden en de burgerraadsleden van de VVD in Sliedrecht worden niet genoemd. Weet het nieuwe college nog niet dat sinds 21 maart er 21 raadszetels zijn? De VVD denkt dat de blijdschap die het nieuwe college over zichzelf uitspreekt zo groot is dat ze niet in de gaten hebben dat er twee raadszetels zijn bijgekomen. De VVD is wel afgehaakt tijdens de college onderhandelingen maar ze zijn zeker niet weg uit Sliedrecht.

De VVD is vanaf 1945 tot en met heden altijd in de gemeenteraad van Sliedrecht vertegenwoordigd. Het wordt door de VVD buitengewoon onzorgvuldig ervaren dat de misschien wel de meest constructieve politieke partij van Sliedrecht op de gemeentelijke voorlichtingspagina buiten spel wordt gezet.

De VVD Sliedrecht heeft de gemeente Sliedrecht over deze grove fout geïnformeerd en eist op uitgebreide wijze een correctie en excuses.Deel dit bericht met je vrienden!