Alles over Sliedrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Knots start met 'Knotsgekke Actie''
25jun 2018

Knots start met 'Knotsgekke Actie'

SLIEDRECHT - Knots is weer gestart met een knotsgekke actie. Wilt u er samen met ons voor zorgen dat dit weer een onvergetelijk week wordt? Word dan een Knotsgekkie!

In de laatste week van de zomervakantie wordt bij u in het dorp “KNOTS” georganiseerd. Dit is een week lang timmer, knutsel en sport plezier voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.

Knots is inmiddels al jaren een begrip in Sliedrecht waar we per dag gemiddeld 550 kinderen mogen verwelkomen.

Deze fantastische week is niet te organiseren zonder de hulp van de vele vrijwilligers. Zij verzorgen ieder jaar weer de begeleiding en coördinatie van de week.

Ook zijn wij, zoals u zult begrijpen, afhankelijk van een bepaald budget. Nu zijn er jaarlijks al een aantal vertrouwde sponsoren die ons steunen. Toch is dit bedrag niet toereikend. Daarom zijn we gestart met een knotsgekke actie!

Optie 1: Voor € 25,- bent u al een Knotsgekkie
U krijgt de raamsticker en een lach op uw gezicht. Daarbij krijgt u een vermelding op het KNOTS gekke bord bij de ingang van het terrein.

Optie 2: Voor € 50,- adopteert u een hut
U krijgt de raamsticker en een lach op uw gezicht. Daarbij wordt een hut, waar de kinderen aan bouwen, naar u vernoemd door middel van een goed zichtbaar bord. U bepaalt zelf welke naam op het bord komt te staan.

Met deze actie hopen minimaal we voor 24 augustus € 1500,- opgehaald te hebben. Het gehele bedrag zal ten goede komen aan “KNOTS”. Met het bedrag zijn we instaat gereedschap, verf, drinken en materiaal voor de knutsel hut aan te schaffen. Natuurlijk houden we u als “Knotsgekkie” op de hoogte van de tussenstand en het uiteindelijk opgehaalde bedrag.

Knotsgek geworden?! Neem dan contact op met Christian Overklift Vaupel Kleijn via christian@sojs.nl of bel met 0184-414273

Zoals elk jaar koopt Wethouder Hannie Visser de Eerste Knotsgekke sticker!!!

Zie ook:
Knots weer een groot kinderfeest (vr, 18 aug 2017)
Voorverkoop voor Knots start vrijdag (ma, 7 aug 2017)
Knots komt eraan en zoekt jou (do, 1 jun 2017)
Het KNOTS-terrein aan de Lijsterweg (do, 28 aug 2014)
De vrijwilligers van KNOTS zagen in het weekend de bui al hangen (ma, 25 aug 2014)


Deel dit bericht met je vrienden!